L'Ajuntament haurà d'indemnitzar un motorista per un accident a Roquetes


  • Comparteix:

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar un motorista amb gairebé 1.000 euros pels danys que va fer-se en un accident a la carretera de Roquetes. L'afectat va perdre el control de nit després de passar per una plataforma elevada que estava sense senyalitzar en una zona amb poca il·luminació.

La sentència indica que, a principis de novembre de 2001, el recurrent circulava amb la seva moto per aquesta carretera en direcció a la zona urbana quan va perdre el control del vehicle i va patir un accident. Com a conseqüència del sinistre, va patir danys el vehicle i el recurrent va trencar-se el casc, la roba i les ulleres.

En la seva demanda, el recurrent afirmava que aquesta plataforma elevada no estava senyalitzada i que la indicació es va posar al dia següent, tal com també reconeix l'Ajuntament. A més, argumenta el demandant que la zona estava poc il·luminada.

Per la seva banda el consistori destacava que la culpa era exclusivament del motorista ja que anava a una velocitat superior a la permesa en aquesta via, 30 quilòmetres per hora.

El tribunal considera que existeix responsabilitat del consistori ja que el ressalt 'era un element de sorpresa' pels conductors ja que era de nit, hi havia poca il·luminació i la plataforma estava pintada de negre igual que l'asfalt. La sentència destaca que 'el conductor no podia esperar de cap forma l'obstacle'. Segons el jutge, això queda demostrat per la mecànica de l'accident ja que el motorista va topar amb el ressalt ja que 'no hi havia marques de frenada'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.