Torna a la normalitat al servei dels Ferrocarrils de la Generalitat


  • Comparteix:

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ja funciona a ple rendiment després d'haver-se solucionat els problemes causats per una avaria de la companyia elèctrica Fecsa-Endesa a Barcelona. L'avaria ha afectat la línia de ferrocarrils que enllaça Plaça Catalunya amb el Vallès i que ha obligat a oferir una freqüència de pas dels combois de cada 12 minuts.

Entre les onze del matí i la una del migdia, només ha funcionat la meitat de combois que enllacen Plaça Catalunya amb el Vallès. Tècnics de ferrocarrils han hagut de treballat per bellugar fins a les estacions els trens que havien quedat aturats dintre els túnels. El servei s'ha pogut restablir en part gràcies a l'ús de generadors elèctrics.

Escoltem el director de comunicació de FGC, Francesc Balaguer.

Francesc Balaguer

El servei ja està restablert al cent per cent.


L'avaria es deu a una apagada que ha deixat sense subministrament elèctrica una part important de Barcelona. La fallada en el subministrament ha passat al voltant de les onze del matí. Fonts de la companyia elèctrica asseguren que una línia de molta alta tensió, responsabilitat de Red Elèctrica Española, ha deixat de subministrar energia a diverses subestacions de l'àrea metropolitana. Per ara no se sap quan es reprendrà el servei.

Segons fonts de Fecsa-Endesa, l'avaria no afecta Sant Cugat, tot i que altres ciutats de l'àrea metropolitana com Esplugues, Cornellà i l'Hospitalet han patit problemes en el subministrament elèctric. Tot i això, tant la Policia Local com Mossos d'Esquadra han rebut trucades d'usuaris que s'han quedat sense llum a zones de l'Eixample Sud, Can Trabal i la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.