El Bisbat de Terrassa construirà noves parròquies per arribar a una població creixent


  • Comparteix:

El bisbe de la diòcesi de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses, creu necessària la construcció de noves parròquies en aquest territori. El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, coincideix amb el bisbe que el repte més important del futur és apropar-se més a una població urbana en creixement.

La diòcesi de Terrassa va néixer ara fa tres anys i agrupa gairebé dues-centes parròquies del Vallès. Sáiz Meneses, que ha encapçalat el bisbat durant aquest període, es planteja com a nou repte fer arribar l'església a les ciutats vallesanes.

Josep Àngel Saiz Meneses

Per desenvolupar millor la nostra missió evangelitzadora construirem noves parròquies a ciutats que estan creixent molt.


De la seva banda, mossèn Blai Blanquer creu que el creixement de la ciutat fa necessaris uns serveis religiosos més propers.

Blai Blanquer

El creixement de Sant Cugat necessita serveis religiosos més propers. Però això depèn de les persones que vulguin dedicar el seu temps a la fe cristiana.


El tercer aniversari del bisbat s'ha commemorat amb la col·locació de la primera pedra de la futura seu de la diòcesi de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.