L'arribada de l'AVE a l'estació de Sants modifica el servei de la línia 7 de Rodalies


  • Comparteix:

Presentació dels nous horaris de RENFE

Presentació dels nous horaris de RENFE

Els viatgers de la línia 7 de Rodalies de Sant Cugat es veuran afectats per les obres d'adaptació de l'estació de Sants per l'arribada de l'AVE. La línia que passa per la ciutat només donarà servei a les estacions compreses entre Martorell i Montcada Bifurcació,des d'aquest dissabte i fins l'11 de setembre.

El servei habitual en el trajecte Martorell-Montcada Bifurcació, en el qual es troba la nostra estació, es mantindrà amb la freqüència habitual de dos trens per hora i sentit. Les estacions de Torrebaró i fins Sant Andreu Arenal només estaran disponibles en les línies 3 i 4. Els que vulguin viatjar en el tram comprès entre Sant Andreu Arenal i l'Hospitalet només ho podran fer amb la línia 4.

L'enllaç a les línies 3 i 4 es farà a través de trasbordament des de l'estació de Montcada Bifurcació. Una altra de les mesures adoptades per la direcció de Renfe per al periode d'obres és la reducció del nombre de combois a totes les línies, que passaran de 777 a 742.

Tot i això, el director de Rodalies, Miguel Ángel Remache, ha assegurat que no es veurà afectada la capacitat de transport.

Miguel A. Remache

Tindrem 742 trens, és a dir, 35 trens menys, que és el servei normal del mes d'agost. Al setembre tots els trens aniran doblats i no es veurà modificada la capacitat global de transport.


L'altra línia de Rodalies que es veurà afectada per les obres a l'estació de Sants és la 1. Les línies 2 i 10 de Rodalies així com el servei de Renfe de mitja i llarga distància no es veuran afectats.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe i TMB han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe seran vàlids per accedir a les estacions de metro que ténen enllaç amb parades de ferrocarril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.