Desconvocada la vaga de Renfe


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de Renfe ha desconvocat les aturades de dues hores que tenien previstes a partir d'aquest divendres en els trens que circulen per Barcelona i rodalia després d'arribar a un acord amb l'empresa pública. Malgrat aquest acord, els empleats d'Adif encara no han arribat a una entesa amb l'empresa ferroviària, per la qual cosa encara es podrien produir algunes de les aturades previstes.

Els comitès d'empresa de Renfe i Adif Barcelona havien convocat aturades parcials de dos hores durant sis dies que son aquest divendres, dissabte dia 4, el 6 i el 7, i el 10 i l'11 d'agost. La línia C-7 que passa per la nostra ciutat es veia afectada per la vaga que inicia aquest divendres Renfe a tota la demarcació de Barcelona. Molts trens s'havien de quedar aturats a Montcada i no seguirien tota la línia.

La vaga s'havia convocat per reclamar millores salarials i per exigir la contractació de personal a totes les àrees com maquinistes i interventors, administració i tallers. Amb tot, els sindicats exigeixen un increment de plantilla en tots els àmbits.

Renfe havia criticat la vaga i els seus treballadors perquè, segons la companyia, estaven utilitzant els ciutadans com 'ostatges en circumstàncies operatives especialment difícils'.

A banda de les aturades, també es canvien d'andanes algunes línies de Rodalies a l'Estació de Sants durant els dos pròxims caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.