Els menors repararan els vagons dels FGC si els fan malbé


  • Comparteix:

Els menors que perjudiquin les instal·lacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) podran triar entre pagar una multa o treballar per reparar els danys com a compensació. La mesura és fruit d'un acord entre el metro de Barcelona (TMB) i FGC, juntament amb la conselleria de Justícia.

Dos convenis entre Justícia i les dues empreses de transport públic regularan com els menors que provoquin danys a les instal·lacions o als vagons dels ferrocarrils puguin complir la seva pena reparant els danys causats.

La direcció general d'Execució Penal i Justícia Juvenil posarà en marxa un procés de mediació entre l'entitat perjudicada i els menors que hagin comès delictes i faltes fent malbé les instal·lacions.

FGC i TMB també s'han compromès a oferir als menors la possibilitat de terballar en la reparació de les seves instal·lacions, procurant que les tasques estiguin relacionades amb els danys causats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.