Una nova subestació elèctrica dóna servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

Entra en funcionament una nova subestació elèctrica al nostre municipi. La nova estació donarà servei a Can Sant Joan i als nous barris, però també permetrà reforçar la xarxa actual i acabar de suprimir les línies d'alta tensió que travessen l'entramat urbà.

La subestació, que tot just fa unes setmanes que funciona, un mes abans del previst, donarà servei a Can Sant Joan, el Turó de Can Mates, la Guinardera, Can Canyameres i Vullpalleres. D'aquesta manera, permetrà l'accés a l'habitatge als nous veïns que fins ara no tenien garantit el servei elèctric.

La mesura també servirà per reforçar el servei a tota la ciutat, tal com destaca el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Joan Recasens

A part del polígon de Can Sant Joan i els barris nous, reforça la xarxa que ja hi havia a Sant Cugat.


Aquesta estació és el resultat d'un acord entre l'Ajuntament i Fecsa-Endesa que es va comprometre a eliminar les línies d'alta tensió que passen per la ciutat a canvi que el consistori cedís un espai per fer la subestació. Les tasques de supressió ja han començat malgrat que portarà anys acabar tot el projecte. Joan Recasens.

Joan Recasens

Hi ha un element important que és la supressió de les línies d'alta tensió i un calendari de soterrament de les línies de mitja i baixa tensió.


La nova subestació està situada al costat de l'AP-7, a l'avinguda Via Augusta, a tocar del Centre d'Alt Rendiment (CAR).






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.