Milers de persones han seguit aquest cap de setmana la vint-i-setena edició de la Festa de la Tardor


  • Comparteix:

Milers de persones han seguit aquest cap de setmana la vint-i-setena edició de la Festa de la Tardor. 58 entitats santcugatenques, entre associacions, clubs esportius, centres culturals i de lleure han participat a les més de 50 activitats amb què ha comptat la festa.

Les activitats van començar dissabte, amb una bicicletada per exigir la preservació de la via verda, entre Collserola i Sant Llorenç del Munt. Unes 200 persones van fer el recorregut fins a la Plaça d'Octavià, on es va llegir un manifest contra el Centre Direccional. Per la tarda, uns 300 nens i nenes van fer una cercavila per reivindicar que els més menuts també mouen Sant Cugat.

Diumenge, els entorns del monestir van acollir la mostra d'entitats, un aparador del teixit associatiu de la ciutat. Jordi Molgó, membre de la comissió organitzadora ha fet un balanç molt positiu de la festa.

Jordi Molgó

Ha estat un èxit total, creiem que aquest any els santcugatencs s'han implicat més


Durant la mostra, les diferents entitats han organitzat diferents actes. El Centro Castellano Manchego va oferir la degustació de migas a unes 1500 persones. Per primer cop, la Festa també ha comptat amb un dinar per totes les entitats i cuinat per Pepitus, un xef que acumula 8 rècord guinnes.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt orgullós de les entitats que té Sant Cugat i la participació ciutadana:

Lluís Recoder

És important que es visqui la marca de Sant Cugat


Durant tot el dia es van seguir diferents actuacions, com la ballada de sardanes, el ball de bastoners o la cantada de cançons populars catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.