Detingut a Sant Cugat un veí de Barcelona imuptat de 33 robatoris a l'interior de vehicles


  • Comparteix:

Queda en llibertat amb càrrecs un veí de Barcelona al qual se li imputen 33 robatoris a l'interior de vehicles en pàrquings de Sant Cugat i de Rubí. Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la policia local han detingut el sospitós aquest dissabte després de reconèixer el seu vehicle circulant per Sant Cugat.

El dia 23 d'agost una unitat de la policia local de Sant Cugat va visualitzar durant el recorregut habitual de patrullatge un cotxe sospitós, que anava sense llums, a una velocitat força elevada i que va efectuar un canvi de sentit molt brusc. La patrulla va tenir temps d'identificar el vehicle i apuntar la matrícula.

El mateix dia es van produir fins a 27 robatoris a l'interior de vehicles estacionats en tres pàrquings de Sant Cugat, que de seguida es van relacionar amb el cotxe sospitós. Concretament els pàrquings són els dels carrers Domènech Odistrell, Ramon Muntaner i el de la Carretera de Vallvidrera.

El dissabte 25 una altra patrulla local va localitzar el cotxe circulant per Sant Cugat. Poc després, els mossos i la polícia local detenien Nicolàs G.G., veí de Barcelona nascut al novembre del 1986. A l'interior del vehicle s'hi van trobar diversos objectes, que més tard diverses víctimes dels robatoris han identificat com a pròpies.

Escoltem el cap d'investigació de l'àrea bàsica policial dels Mossos d'Esquadra de Rubí, Jaume Massané Pérez.

Jaume Massané

A partir d'una sèrie de denúncies en pàrquings comunitaris de Sant Cugat i amb la col·laboració de la policia local vam poder localitzar el sospitós.


També s'ha relacionat el detingut amb diversos robatoris que es van produir el passat 25 de maig als pàrquings de Rubí dels carrers Cals Gerrer, Josep Saltó i Avinguda Estatut. En total, al detingut se li imputen 33 robatoris. Jaume Massané explica que el detingut està a l'espera del judici.

Jaume Massané

Va passar a disposició judicial i ha quedat amb llibertat però amb càrrecs perquè està clar que ha estat ell l'autor dels robatoris.


Nicolàs G.G. va passar a disposició judicial i ja ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.