El servei de Correus supera l'estiu sense les acumulacions de l'any passat


  • Comparteix:

Correus ha millorat el repartiment i la cobertura durant el mes d'agost respecte a l'any passat, segons la UGT. Tot i així, el sindicat segueix denunciant que els recursos addicionals són circumstancials i reclama un augment de plantilla fixe i que es comenci a construir el nou local que donarà servei a Valldoreix, Mira-sol i la Floresta.

El secretari general d'UGT al Vallès Occidental, Antonio Jurado, constata que Correus de Sant Cugat ha millorat molt el seu servei respecte l'estiu passat, quan es van acumular centenars de cartes, i que l'ens postal no ha escatimat recursos a l'hora de repartir cartes i paquets.

Antonio Jurado

La situación ha mejorado mucho.


Tot i així, el sindicat continua demanant que s'ampliï la plantilla fixa, ja que considera que la majoria de mesures que s'han pres són circumstancials.

UGT denuncia també que Correus encara no ha començat a construir el nou local que donarà servei a Valldoreix, Mira-sol i la Floresta, vuit mesos després de comprometre's a implantar un nova oficina de classificació. Escoltem Antonio Jurado.

Antonio Jurado

Queden moltes coses pendents com ampliar la plantilla i construïr el nou centre.


Aquests són els principals temes pendents per abordar aquest nou curs a Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.