El subministrament elèctric dels nous barris, pendent de les constructores


  • Comparteix:

Fecsa-Endesa ja ha finalitzat els treballs per fer arribar el subministrament elèctric als nous barris de Vullpalleres, Can Mates i la Guinardera. Segons la companyia, ara correspon a les empreses constructores connectar les línies de mitja tensió amb les vivendes, que es començaran a ocupar en les properes setmanes.

La construcció i entrada en funcionament d'una nova subestació de Fecsa-Endesa, aquest agost, permetrà reforçar les infraestructures elèctriques de la nostra ciutat abans de l'arribada dels primers residents a Vullpalleres, Can Mates i a Guinardera.

L'equipament, que ha comportat una inversió de 10 milions d'euros, té una potència de fins a 120.000 quilovats, suficient per abastir els nous barris. Així ho assegura el director de Fecsa-Endesa al Vallès, Àlex Fàbrega.

Àlex Fàbrega

Garantim el subministrament als nous barris de Sant Cugat. La subestació és necessària perquè necessitem molta potència elèctrica.


Fecsa-Endesa assegura que la companyia ja ha completat els treballs per connectar a través de nou línies de mitja tensió la nova subestació amb els barris. Segons l'elèctrica, ara correspon a les empreses constructores fer arribar les línies fins a l'interior de les vivendes. Àlex Fàbrega.

Àlex Fàbrega

Hem posat en servei la subestació i l'hem connectat amb la xarxa de mitja tensió. Ara els promotors l'han de fer arribar a les vivendes.


Fecsa-Endesa creu que les empreses constructores connectaran les xarxes amb les vivendes abans de l'arribada dels primers residents dels nous barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.