La FAV impulsarà una renovació interna de l'entitat


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) arrenca el curs amb la intenció de convocar una assemblea per renovar la junta de l'entitat. Entre els diversos temes que prepara la FAV per aquesta campanya, destaquen uns cursos de gestió multicultural, organitzats amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) es reunirà aquest dijous en una trobada extraordinària per preparar la campanya. El primer tema que l'entitat té sobre la taula des d'abans de l'estiu és una assemblea per dur a terme una renovació interna de l'entitat.

Escoltem el president de la Federació, Manel Sánchez.

Manel Sànchez

Un dels temes més candents és un replantejament de la federació amb una assemblea per introduir canvis.


L'entitat encara ha de perfilar quins són els principals temes que abordarà aquest curs. Tot i això, Sánchez ha destacat la intenció d'organitzar cursos de gestió multicultural conjuntament amb el Club Muntanyenc Sant Cugat.

Manel Sànchez

Els cursos de gestió multicultural i gestió amb emigració són llargs i estan subvencionats en part pels ajuntaments i per la Generalitat.


Els cursos comptaran amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat i estaran finançats en part per l'Ajuntament i la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.