L'Ajuntament posa a punt 11 centres educatius amb més de 300.000 euros


  • Comparteix:

Prop de 17.000 alumnes santcugatencs s'incorporaran de nou a les aules de les escoles bressol, els CEIP i els IES la setmana que ve. Un any més, l'Ajuntament ha aprofitat l'estiu per fer arranjaments i obres als centres escolars. Enguany, s'ha actuat en un total d'onze escoles amb una inversió de més de 300.000 euros.

Un total de sis escoles de primària i cinc escoles bressol han estat remodelades aquest any just abans de l'inici del nou curs escolar 2007-2008. L'alcalde, Lluís Recoder, ha visitat, com cada any, algunes de les escoles per conèixer 'in situ' les millores que s'han fet.

Recoder ha pogut veure de prop els arranjaments que s'han realitzat al CEIP la Floresta, a l'escola bressol el Niu i a l'escola d'art i disseny. Al CEIP la Floresta l'actuació més important ha estat la substitució d'un tram de les finestres i la reforma dels lavabos. A l'escola bressol el Niu el projecte més destacat ha estat el canvi de cuina que s'acabarà el 7 de setembre. Per la seva banda, a l'escola d'art i disseny s'han remodelat les aules d'informàtica.

Segons Recoder, aquests arranjaments són necessaris per mantenir i millorar cada any els centres educatius de la ciutat.

Lluís Recoder

Això és necessari no només per mantenir sinó també per millorar els centres que tenim.


Pel que fa als nous centres educatius, aquest curs escolar 2007-2008 el CEIP Turó de Can Mates continuarà acollint provisionalment tres aules de P3 i una aula de P4 de l'onzè CEIP fins que els alumnes es traslladin al futur edifici, que estarà situat a la carretera de Vallvidrera, davant la universitat d'arquitectura de la UPC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.