La Generalitat ja ha insonoritzat el menjador de primària del CEIP la Floresta


  • Comparteix:

La insonorització del menjador de primària del CEIP la Floresta ja és una realitat. Després de dos anys de demandes, els alumnes del centre iniciaran el nou curs escolar amb les obres finalitzades i sense patir sorolls que arribaven als 85 decibels.

Després de dos anys reclamant al departament d'Educació l'aïllament acústic del menjador dels nens de primària del CEIP la Floresta, la finalització de l'obra ha arribat a la seva fi.

El director del centre, José Manuel Casteleiro, s'ha mostrat content pel pas fet per la Generalitat i ha recordat que era una petició històrica de l'escola.

José Manuel Casteleiro

Estem contents perquè ara tindrem una aula de convivència més agradable.


La delegada de serveis territorials d'Educació de la Generalitat, Anna Riuró, s'ha mostrat positiva perquè finalment els treballs s'hagin pogut acabar aquest estiu.

Anna Riuró

S'ha acabat tal com volíem i ara ens queda tota la segona fase que és la implantació d'aules del centre docent.


L'Ajuntament ja va assumir les despeses de l'aïllament acústic del menjador infantil del centre, tot i considerar que els 13.000 euros que va costar eren competència de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.