Pro-Bici demana millores al carril bici per implantar el servei de préstec


  • Comparteix:

La Plataforma per a la Promoció de l'Ús de la Bicicleta veu amb bons ulls la implantació a Sant Cugat d'un servei de préstec de bicicletes. L'associació creu que aquest nou servei ha d'arribar juntament amb una millora dels carrils bici de la ciutat.

L'Ajuntament està acabant de perfilar la posada en marxa d'un servei municipal de préstec de bicicletes similar al 'bicing' de Barcelona. La Plataforma per a la Promoció de l'Ús de la Bicicleta aplaudeix aquesta iniciativa, tot i alertar que hauria d'anar acompanyada de millores en el circuit santcugatenc de carrils bici.

El portaveu de la plataforma, Christian Amer, creu que s'ha de fomentar la bicicleta com a transport urbà i quotidià.

Christian Amer

Des de la Plataforma Pro-Bici, creiem que, si s'aplica el 'Bicing' a Sant Cugat, hauria de connectar els transports públics amb els centres de treball i els centres educatius.


Segons la plataforma, uns 500 santcugatencs estan inscrits al servei 'bicing' de Barcelona, fet que asseguraria l'èxit de la proposta a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.