L'onzena escola entrarà en funcionament a l'abril


  • Comparteix:

L'onzè CEIP acollirà alumnes a partir de l'abril. Amb aquest anunci, la Generalitat es compromet a finalitzar les obres de la primera part de l'escola durant el primer semestre de l'any vinent. L'alcalde es mostra satisfet per l'anunci del departament d'Educació, però remarca que el trasllat d'alumnes en ple curs causarà 'incomoditats'.

La delegada d'Educació al Vallès Occidental, Anna Riuró, ha destacat que les obres del centre estan a punt de començar. D'aquesta manera, els quatre grups de P3 i una línia de P4 que es troben a una altra escola de la ciutat podran estrenar el CEIP que els pertoca a l'abril.

Riuró ha afegit que el centre s'acabarà de construir a finals de curs. Segons la Generalitat, els mòduls prefabricats amb què s'aixequen les escoles permeten finalitzar els treballs en uns vuit mesos.

Anna Riuró

Aquestes escoles es construeixen en vuit mesos. Els nens podran acabar el curs a l'escola que els pertoca.


En aquest sentit, la delegada ha remarcat que la Generalitat també avançarà les obres de la dotzena escola si l'increment de la població escolar ho fa necessari.

Per la seva banda, l'alcalde ha rebut amb satisfacció l'anunci de la Generalitat, tot i que preferia que els alumnes estrenessin el centre el curs vinent.

Tot i això, Lluís Recoder ha subratllat que el govern ja ha incomplert els terminis previstos en la construcció de l'escola.

Lluís Recoder

Que el departament d'Educació faci els deures. Fer un canvi de centre en ple curs és una incomoditat.


El nou centre d'educació infantil i primària s'aixecarà en una parcel·la de 10.000 metres quadrats, situada al sector del Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.