Les arts escèniques, protagonistes del 17è Pla de Dinamització Educativa


  • Comparteix:

La campanya d'espectacles 'Anem al Teatre' i l'obra 'La Plaça del Diamant', de Mercè Rodoreda, són les principals novetats en l'apartat d'arts escèniques del Pla de Dinamització Educativa. Un centenar de programes organitzats pel consistori i el personal dels centres de la ciutat conformen l'oferta educativa del nou pla que pretén consolidar les activitats docents de la ciutat.

La 17a edició del pla de dinamització educativa ha estat elaborada amb una vocació interdisciplinar i fomentant l'aprenentatge des del punt de vista curricular. Dins el pla hi ha programes de sensibilització amb una oferta important i renovada de programes interculturals, de respecte al medi ambient i sobre el coneixement de la ciutat, així com programes preventius de salut i d'hàbits alimentaris.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha volgut destacar, en l'àmbit d'arts escèniques, la campanya d'espectacles 'Anem al Teatre' i l'obra 'La Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda, una producció del TNC a Sant Cugat.

Esther Salat

Respecte el pla d'aquest any destaquem en arts escèniques el programa 'Anem al Teatre' i l'obra 'La Plaça del Diamant'.


La regidora també ha remarcat, en l'apartat d'activitats literàries, la tercera edició del premi literari de narrativa infantil, que compta amb una altra participació dels centres de la ciutat. També hi ha novetats destacades en l'àmbit d'educació viària, en el de coneixement de la ciutat amb una visita al nou Ajuntament, i en el de convivència amb una línia de tallers de no violència a primària.

El pla també contempla que els centres de la ciutat puguin visitar els estudis de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.