Alba segellarà a l'octubre l'agermanament amb Sant Cugat


  • Comparteix:

La ciutat italiana d'Alba oficialitzarà del 12 al 14 d'octubre l'agermanament amb la nostra ciutat. Una comitiva santcugatenca encapçalada per l'alcalde i els Castellers es desplaçarà fins a la localitat piemontesa, coincidint amb la Fira de la Tòfona Blanca. Recordem que Sant Cugat va segellar l'agermanament el passat mes de març, coincidint amb la diada de Sant Medir.

Els dies 12, 13 i 14 d'octubre, la ciutat italiana d'Alba farà oficial l'agermanament amb Sant Cugat i per aquest motiu una comitiva santcugatenca encapçalada per l'alcalde viatjarà fins al Piemont.

Lluís Recoder, explica què falta fer per acabar de formalitzar l'amistat entre les dues poblacions.

Lluís Recoder

Per Sant Medir va venir la delegació d'Alba a la nostra ciutat i ara anem a fer-ho a allà. És com un casament en dues parts.


Més de 150 castellers es desplaçaran fins a Alba amb l'objectiu de realitzar un bon paper i afrontar amb més confiança la nova temporada, en què volen convertir-se en colla de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.