Les Planes està de Festa Major fins dimarts


  • Comparteix:

Les Planes ha donat el tret de sortida aquest divendres a la Festa Major del districte amb el tradicional pregó i la Missa de la Mare de Déu. Les activitats, que s'allargaran durant tot el cap de setmana, s'acabaran el dimarts 11 de setembre amb el sorteig de Festa Major i la fi de la festa musical. D'altra banda Valldoreix centrarà el primer cap de setmana de Festa Grossa amb les activitats esportives.

Cap de setmana de Festes Majors a la ciutat. Les Planes ha iniciat aquest divendres la seva Festa Grossa amb la tradicional missa i el pregó que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.

Al llarg dels cinc dies de festivitat, hi haurà concerts, partits de futbol, campionats de petanca i tallers de manualitats infantils entre d'altres activitats.

La membre de la comissió organitzadora, Begoña Paradeda, explica una de les novetats d'aquest any.

Begoña Paradeda

Aquest any en comptes de fer la cursa de BTT s'ha instal·lat la pedalada ludicofestiva.


Una altra novetat és que els premis de les diferents competicions es lliuraran el mateix dia que se celebrin per evitar les presses l'últim dia de Festa Major.

Segons Paradeda, les activitats amb més participació seran el sopar d'avis i la paella de Festa Major.

A Valldoreix també estan de festa i aquest cap de setmana les activitats esportives centraran les propostes de l'EMD. La celebració forta però arribarà el proper cap de setmana del 14 al 16 de setembre amb el pregó, que anirà a càrrec d'un personatge polític, i les actuacions de la Salseta del Poble Sec, el concurs de paelles, la sardinada popular, la trobada castellera i el fi de festa amb Paco Ibáñez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.