Els santcugatencs contribueixen a mantenir el Banc de Sang amb les seves donacions


  • Comparteix:

Els donants santcugatencs contribueixen una vegada més a omplir el Banc de Sang de Catalunya. Tot i les vacances i el pont de la Diada, desenes de santcugatencs s'han acostat aquest dissabte a la Casa de Cultura per donar sang.

La Casa de Cultura s'ha convertit un dissabte més en un punt solidari on desenes de santcugatencs s'han apropat per donar-hi sang. Tot i la proximitat amb les vacances d'estiu i que molts veïns han marxat de pont aprofitant la festa de dimarts, des de l'organització s'han mostrat molt satisfets de la resposta de la ciutat i han volgut insistir en la importància de les donacions.

Josep Piqueres, és metge del Banc de Sang de Catalunya.

Josep Piqueres

Durant els periodes de vacances baixa una mica la recollida peròs s'ha de seguir fent.


De la seva banda, els donants han volgut convidar tothom a contribuir amb les seves donacions.

Donants

Fa molts anys que dono sang, aquí a Catalunya estem al capdavant però sembla que no n'hi ha prou./Cada vegada que vénen dono però la gent sembla que li faci mandra.


Cada dia es necessiten 1.000 donacions a tot Catalunya, per això és important la recollida pels pobles i ciutats catalanes que va recorrent el Banc de Sang. La propera visita a la nostra ciutat serà la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.