Apareixen morts una quarantena d'animals del nucli zoològic Cal Castillo


  • Comparteix:

El nucli zoològic Cal Castillo, a la urbanització de Sol i Aire, ha patit dos atacs de gossos en l'últim mes, segons ha explicat el seu propietari. Els gossos van entrar a la finca i van matar una quarantena d'animals. El propietari Josep Castillo està lluitant des de fa anys amb l'Ajuntament per aconseguir la llicència d'activitats i regularitzar el nucli zoològic.

Dos cavalls nans, dues daines embarassades, vuit cabres, quatre oques, cinc ànecs i una vintena de conills són les víctimes de l'atac de gossos patits en l'últim mes el nucli zoològic Cal Castillo.

Segons el propietari de la finca, Josep Castillo, els gossos que van matar els animals són de la raça husky.

Josep Castillo

Moltes de les mascotes van ser mortes per aquests animals que no venen a menjar sinó a matar.


Josep Castillo va començar fa 40 anys a acumular animals i fa vuit va comprar els terrenys a la urbanització de Sol i Aire, just al mig de Collserola.

Castillo ha explicat que té tots els permisos en regla per tenir els animals en aquesta zona de la ciutat. Tot i això, està a l'espera, després d'anys de lluita, que l'Ajuntament li doni la llicència d'activitats per cobrar entrada als visitants i cobrir les despeses del nucli zoològic.

Josep Castillo

Jo tinc tots els permisos, ho tinc tot en regla. L'únic que no tinc és el permís d'activitats comercials de l'Ajuntament.


Josep Castillo gasta uns 300 euros mensuals per alimentar els prop de 125 animals que campen pel seu aire al nucli zoològic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.