El Síndic de Greuges local tramita gairebé un expedient al dia


  • Comparteix:

El Síndic i l'alcalde, durant la visita a l'oficina

El Síndic i l'alcalde, durant la visita a l'oficina

El Síndic de Greuges de la ciutat, Jaume Clavell, ha obert aquest dijous les portes de la seva oficina als regidors i les autoritats locals en la inauguració oficial del nou servei municipal. Clavell ha fet una valoració molt positiva dels primers tres mesos de feina durant els quals s'han tramitat 43 expedients en 44 dies feiners.

En xifres, la tasca desenvolupada pel Síndic al llarg d'aquests tres primers mesos es resumeix en 43 expedients oberts en 44 dies feiners, dels quals 10 ja han estat resolts i notificats. De la resta d'expedients, dos estan resolts però manca la notificació, quatre han estat desestimats per manca de fonament i la resta està per resoldre.

Escoltem Jaume Clavell valorant la feina feta als micròfons de Ràdio Sant Cugat.

Jaume Clavell

La valoració és molt positiva perquè hem treballat 44 dies des de l'obertura de l'oficina i hem obert 43 expedients.


Per a l'alcalde, Lluís Recoder, la feina del Síndic des del seu nomenament també resulta molt satisfactòria. Recoder l'ha animat a seguir donant-se a conèixer per ser un instrument més eficient per a la ciutadania.

Lluís Recoder

El Síndic comença a ser conegut per la ciutadania i el fet que ho demostra és el gran nivell de reclamacions que ha rebut.


Els únics peròs que ha posat el Síndic han estat que encara li manquen alguns recursos humans i tècnics, com un adjunt al Síndic, un ordinador i un programa de gestió dels expedients que permeti una major eficàcia. L'oficina del Síndic de Greuges està ubicada al número 32 del carrer de Francesc Moragues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.