L'Ajuntament minimitza el problema de les males olors de Can Calopa


  • Comparteix:

L'Ajuntament defensa que l'estudi encarregat sobre la planta de compostatge de Can Calopa conclou que les olors d'aquest espai són d'intensitat dèbil o molt dèbil i que no superen en cap cas els paràmetres permesos legalment. Tot i això, el consistori està treballant per solucionar en breu els problemes existents.

El consistori va encarregar un estudi per comprovar si les pudors que denuncien l'Associació de Veïns de Mira-sol des de fa tres anys provenien de la planta de compostatge de Can Calopa.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica quins són els resultats de l'estudi tècnic encarregat.

Cristina Paraira

L'estudi tècnic conclou que en alguns punts s'identifica olor de la planta però sempre d'intensitat dèbil o molt dèbil.


Segons Paraira, l'estudi especifica que només en vuit dels 20 punts que s'han estudiat s'hi ha detectat olors però de freqüència inferior al 5% segons els paràmetres tècnics que indica la norma alemanya i que signifiquen uns nivells d'intensitat d'olors dèbils.

Cristina Paraira explica que l'Ajuntament està treballant per solucionar aquests problemes.

Cristina Paraia

Ens hem reunit amb l'entitat metropolitana i estem treballant perquè la planta funcioni amb normalitat i a ple rendiment però sense inconvenients.


Paraira ha defensat que aquest estudi va ser explicat pels tècnics de Serveis Urbans en el consell de districte de Mira-sol a principis de l'any passat així com en la comissió informativa del grup de treball d'aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.