El CEIP L'Olivera encara arrossega el problema amb l'ascensor


  • Comparteix:

El curs escolar ha començat amb normalitat a la majoria de centres escolars de la ciutat tret del problema que encara s'arrossega d'un ascensor al CEIP L'Olivera i el del transport escolar al IES Leonardo da Vinci. Malgrat aquestes mancances, la coordinadora d'AMPA de la ciutat valora positivament l'esforç de la Generalitat i l'Ajuntament durant l'estiu.

La presidenta de la coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat, Pilar Gorina, s'ha felicitat pel que ha qualificat d'un estiu on el govern municipal i el local s'han 'arremangat' força.

Els problemes es concreten, segons Gorina, en el CEIP L'Olivera i l'IES Leonardo da Vinci.

Pel que fa a l'Olivera, Gorina ha explicat que és un problema amb l'ascensor que s'arrossega des de fa molt de temps.

Pilar Gorina

Si no està posat el telèfon d'emergència, no es pot connectar l'ascensor. Així les alumnes amb discapacitat no poden accedir al pis superior.


Aquest problema ha fet que s'hagin hagut de concentrar les activitats a la planta baixa durant la primera setmana de classe.

Segon ha explicat l'AMPA del centre, els treballs per solucionar-ho s'han començat a fer divendres i està previst que s'acabin dilluns al matí.

L'altre incident destacable de la setmana ha estat els problemes del transport escolar de l'IES Leonardo da Vinci. Això ha provocat que els alumnes del centre arribessin tard a classe i sortissin també en retard de l'institut.

Per altra banda, la presidenta de la coordinadora d'AMPAs ha apostat per començar una nova relació amb l'equip de govern sorgit de les darreres eleccions. Gorina confia a crear un clima de diàleg i de col·laboració que afirma no ha existit anteriorment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.