Veïns de la Floresta denuncien de nou el mal funcionament de les línies d'autobús


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de la Floresta denuncia que el servei d'autobusos al districte continua sent deficient, sis mesos després de la denúncia presentada a l'Ajuntament. Segons l'entitat, els horaris de les parades de les línies 3, 4 i 5 no estan actualitzats i els vehicles tenen deficiències. Tres associacions de veïns del districte han fet arribar la queixa al Síndic de Greuges de Catalunya.

L'Associació de Veïns de la Floresta denuncia que en els últims mesos el servei d'autobusos en aquest districte ha empitjorat. Els veïns expliquen que a l'agost la porta del darrera de l'autobús no funcionava i la del davant va anar durant cinc dies oberta. Afegeixen, a més, que la refrigeració del vehicle no funcionava correctament.

La membre de l'associació veïnal Pilar Escriche ha explicat també que hi ha retards en els horaris i que les parades de les línies 3, 4 i 5 no tenen els horaris actualitzats.

Pilar Escriche

La línia 3, 4 i 5 no porten horaris. Tampoc té horaris el bus nocturn ni la línia de Molins de Rei. Fa molt temps i no hi ha manera d'arreglar-ho.


Escriche ha explicat que tres associacions veïnals de la Floresta van tramitar al mes de juny la queixa al Síndic de Greuges de Catalunya, que ara contactarà amb l'Ajuntament. En aquest sentit, Escriche critica que cap partit amb representació al consistori s'hagi interessat per aquest tema després de rebre la denúncia fa sis mesos.

Pilar Escriche

L'únic que ens ha contestat és el Sindic de Greuges. Ningú no ens ha dit res i vam presentar la denúncia amb un dossier amb fotos.


La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) està preparant un estudi per analitzar globalment el transport urbà de Sant Cugat. Amb les queixes dels comerciants, veïns i usuaris de les línies d'autobús, la federació vol detectar les principals problemàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.