Promusa inicia les sessions informatives als nous adjudicataris de pisos de promoció municipal


  • Comparteix:

L'empresa d'habitatge Públic Promusa ha començat la primera de les sessions informatives pels adjudicataris de les promocions de Can Cabassa i Monestir. Els futurs propietaris podran triar un dels 103 pisos durant la setmana vinent.

A les sessions informatives, els tècnics de Promusa explicaran el procés de selecció i compra dels pisos i facilitaran els plànols i imatges digitals perquè els adjudicataris puguin triar el seu habitatge. Ho explica el director administratiu de Promusa, Antoni Rubio:

Antoni Rubio

Els hem donat un dossier informatiu amb els plànols i tot el material perquè puguin triar el pis


L'ordre d'assignació dels pisos segueix la puntuació de les bases d'adjudicació. Un 80 per cent de la compra es finança amb un préstec hipotecari, mentre el 20 per cent restant es desemborsa amb tres pagaments. Promusa també facilita l'accés a préstecs qualificats i ajuts pels compradors, tal com explica Antoni Rubio:

Antoni Rubio

Els adjudicataris poden accedir a prèstecs qualificats o a altres ajuts


Les promocions adjudicades s'acabaran la primavera del 2004. Pel que fa a les noves promocions en règim de lloguer, el seu procés d'adjudicació es farà 3 mesos abans que s'enllesteixin els habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.