Protecció Civil té un nou vehicle gràcies a un acord amb Caja Madrid


  • Comparteix:

Protecció Civil disposa d'un nou vehicle gràcies a un acord amb l'Obra Social Caja Madrid. L'entitat financera ha invertit 35.000 euros en aquest projecte social que ajudarà a fer més visible el servei de voluntariat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte de lliurament de les claus d'un nou vehicle de Protecció Civil, format per 12 voluntaris santcugatencs.

Recoder ha explicat que amb aquesta nova adquisició els voluntaris tindran més visibilitat entre la població i ajudarà a captar més ciutadans interessats en la protecció civil.

Lluís Recoder

Amb aquest segon vehicle tindran més visibilitat i els coneixerà més gent. Ara el que s'ha de fer és que Protecció Civil tingui un espai propi.


El director de negoci de Catalunya i Balears de Caja Madrid, Antonio Tomás, ha explicat que aquesta acció forma part de la seva obra social. Des del 2006 s'han concedit vehicles assistencials a diverses ciutats com Pamplona, Sevilla i Lleida, entre d'altres. Escoltem Tomás.

Antonio Tomás

Això forma part d'una acció de Caixa Madrid amb diversos Ajuntaments de Catalunya.


De la seva banda, la presidenta del servei de Protecció Civil a Sant Cugat, Àngels Sayol, s'ha mostrat il·lusionada per aquest nou vehicle i ha explicat que l'entitat vol aportar més a la ciutat.

Àngels Sayol

Volem aportar més a Sant Cugat i amb aquest cotxe podem tenir més voluntaris per fer els serveis que ens demanen.


Aquest conveni s'inscriu en un marc de col·laboració a llarg termini que ja ha portat a ambdues entitats a treballar conjuntament en altres projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.