Les associacions reclamen més recursos en el Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

Les associacions que lluiten contra l'Alzheimer reclamen més difusió sobre la malatia i més recursos de l'Ajuntament en el Dia Mundial d'aquesta demència. Donar a conèixer l'Alzheimer entre la població i explicar els problemes que comporta la malaltia a afectats i familiars són els objectius de la jornada celebrada aquest divendres.

La plaça dels Quatre Cantons ha acollit les taules informatives de les associacions Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i la Coordinadora CAVIS. L'àrea de Serveis a la Ciutadania ha participat en la jornada de sensibilització amb un mim que ha amenitzat la jornada.

Per a la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, la tasca que es fa des de les associacions és digna de reconeixement.

Carmela Fortuny

En un dia com avui és molt important que reconeguem la feina que fan aquestes entitats i concretament la feina que fan amb els malalts d'Alzheimer.


La jornada reivindicativa ha servit també perquè les associacions posin de relleu que els cal més atenció dels mitjans de comunicació, així com més suport de l'Ajuntament i les administracions.

Escoltem la presidenta de la Coordinadora CAVIS, Rosa Ribas.

Rosa Ribas

És obligació de l'Ajuntament de donar uns mitjans i unes infraestructures perquè aquestes associacions puguem treballar.


Les associacions també han fet una valoració molt positiva del treball fet des de la Taula de Persones amb Malalties Neurodegeneratives i de la Taula de la Gent Gran endegades per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.