Una mostra permet als santcugatencs conèixer les 'bicicletes del futur'


  • Comparteix:

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha començat aquest dissabte les seves activitats. Durant tot el matí hi ha hagut un taller mecànic de reparació i una mostra de bicicletes plegables i elèctriques a la plaça d'Octavià. Els santcugatencs han pogut provar els nous models i prendre consciència, segons els organitzadors, de la comoditat de moure's amb aquest tipus de vehicles no contaminants.

La iniciativa, organitzada per les àrees de Medi Ambient i Mobilitat, té l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes mediambientals dels diferents transports. La mostra permet veure i utilitzar les anomenades bicicletes alternatives o 'bicicletes del futur', uns vehicles que, com han explicat des de l'organització, són cada vegada més coneguts i acceptats pel gran públic.

El responsable de la mostra, Josué Sospedra, considera que el cotxe té molts desavantatges respecte la bicicleta.

Josué Sospedra

Anar amb el cotxe a tot arreu no ens aporta res, i a nivell de sostenibilitat és fatal, ens ho estem carregant tot per simple comoditat i gastant molt més.


Els actes d'aquesta novena edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continuen durant la tarda amb una mostra del servei de 'car sharing' a la plaça dels Quatre Cantons.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.