Comencen les vintenes Jornades Culturals del Centro Castellano Manchego


  • Comparteix:

El Centro Castellano Manchego de Sant Cugat ha començat aquest cap de setmana les seves Jornades Culturals amb un dinar i la proclamació del Quixot, la Dulcinea i el Sancho de l'any. Es tracta d'uns títols honorífics que valoren la implicació dels socis en les activitats de l'entitat.

Un pregó a càrrec de Marisol Riquelme ha estat el primer acte de les vintenes Jornades Culturals del Centro Castellano Manchego, l'associació que reuneix els santcugatencs originaris d'aquesta regió. El dinar, que ha consistit en una gran varietat de plats típics castellans, ha reunit una setantena de persones al local de l'associació.

Escoltem el president de l'entitat, Juan Carrasco.

Juan Carrasco

Com cada any, i aquest és el vint-i-dosè, fem aquest acte pels mitjans de comunicació, els socis i les entitats que col·laboren amb nosaltres.


Els tres socis distingits amb els premis han estat Faustino Ferrero, Marcela Díaz i Jesús Olmedo, respectivament. Faustino Ferrero s'ha mostrat molt orgullós de rebre el premi.

Faustino Ferrero

Em sembla molt bé, perquè jo sóc castellano-manxec, i que m'hagin nombrat Quixot per a mi és un honor, estic content.


Les activitats continuen dissabte a la tarda amb un concert a la plaça del Rei i diumenge amb un esmorzar a base de 'migas' i una cercavila. Les jornades, que es reprendran dimecres que ve, s'allargaran fins el diumenge 7 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.