L'Assemblea Popular d'Habitatge titlla de 'pedaços' les polítiques d'habitatge


  • Comparteix:

L'Assemblea Popular d'Habitatge de Sant Cugat qualifica de 'pedaços' les polítiques d'habitatge de les administracions i afirma que en aquesta campanya electoral no s'està donant al problema de l'habitatge la importància que es mereix. Per aquest motiu el col·lectiu s'ha manifestat aquest dissabte a Barcelona, on ha reclamat que es regulin els preus i que el dret a l'habitatge no depengui de les fluctuacions del mercat.

L'Assemblea Popular d'Habitatge de Sant Cugat ha participat aquest dissabte a la tarda a la manifestació convocada a Barcelona per diverses seccions d'aquest col·lectiu amb la intenció de fer una crida als polítics perquè es prenguin seriosament el premi i deixin de fer 'pedaços' com els ajuts al lloguer.

Segons la membre de l'Assemblea Popular d'Habitatge de Sant Cugat, Núria Gibert, en aquesta campanya electoral no s'està fent front correctament al problema, que segons l'Assemblea passa per regular el preu de l'habitatge.

Escoltem Núria Gibert.

Núria Gibert

S'està debatent, però ningú és suficientment valent per posar les coses sobre la taula. L'habitatge és un dret inalienable i no ha de dependre del mercat.


D'altra banda, l'Assemblea es mostra contrària a esdeveniments com el saló Vallès Habitatge que té lloc aquest cap de setmana a Terrassa. Segons Núria Gibert aquesta mena d'actes són una mostra de cinisme per part dels que, segons l'Assemblea, han creat els actuals problemes d'habitatge.

Núria Gibert

Ens posicionem en contra d'aquest acte. Les immobiliàries, les constructures i les promotores del país són les que s'han enriquit i que han deixat el tema tal i com està.


Segons ha explicat Gibert, no hi ha cap partit que reculli les reivindicacions de l'Assemblea durant aquesta campanya, ja que cap s'ha plantejat el problema des de l'arrel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.