La Mercè es fa notar a Sant Cugat amb l'increment d'activitat als comerços


  • Comparteix:

L'eix comercial de Sant Cugat ha viscut aquest dilluns l'ambient d'un dia festiu, coincidint amb la celebració de la Mercè, la patrona de Barcelona. Tot i ser un dia laborable, el centre s'ha omplert de gent que aprofita per fer aquelles compres i gestions que habitualment no pot fer entre setmana. Per exemple, el pàrking dels Quatre Cantons ha hagut de penjar el cartell de 'complet' aquest dilluns a la tarda.

El pas de poble a ciutat comporta canvis en els hàbits dels santcugatencs. Aquest dilluns gran part de la població que viu a Sant Cugat i treballa a Barcelona ha sortit al carrer. Això fa que la festivitat de la Mercè, patrona de Barcelona, es faci notar a la ciutat. El carrers del centre han viscut l'activitat pròpia de cap de setmana.

Molts santcugatencs han aprofitat el matí per passejar fer compres i gestions.

Famílies

Els nens són a escola i aprofiterm per anar a dinar a un restaurant. / Hem aprofitat per comprar i passejar. / Hem anat a l'Ajuntament i a fer les compres bàsiques.


La Mercè també es fa notar al comerç, tot i que més gent al carrer no sempre vol dir més vendes.

Comerciants

Notem molta més afluència els festius i vigílies de festius tant de Sant Cugat com de Barcelona. / Hi ha molta gent al carrer i entra més gent, però vendes no tantes, perquè els nens són a escola.


La Mercè commemora l'aparició de la Mare de Déu al rei Jaume I.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.