La grua s'endú cada dia nou vehicles a Sant Cugat


  • Comparteix:

La grua municipal retira de la via pública una mitjana de nou vehicles al dia. Les principals infraccions són l'estacionament en pas de vianants i a sobre de les voreres, i es concentren al centre de la ciutat. Segons l'equip de govern, les dades demostren que la majoria dels santcugatencs respecten les normes de circulació.

Durant l'any 2006, la grua municipal va emportar-se del carrer un total de 3.522 vehicles mal estacionats. Això equival a una mitjana de 9 al dia. Segons l'equip de govern, a més, durant els primers mesos del 2007 s'ha detectat una tendència a la baixa.

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, valora positivament aquestes xifres.

Xavier Martorell

Nou actuacions al dia no són una xifra excessiva, tenint en compte la mobilitat de la ciutat. Ara s'apunta una tendència a la baixa.


L'estacionament en zona de pas dels vianants és la infracció que provoca més retirades de vehicles. La segueixen altres estacionaments irregulars, com ara sobre les voreres, en doble filera i en zona de càrrega i descàrrega, per aquest ordre.

Segons Martorell, l'actuació de la grua municipal respon gairebé sempre al requeriment d'un afectat i és necessària per resoldre problemes de mobilitat i d'accessibilitat. El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana deixa clar que la grua no persegueix un afany recaptatori.

Xavier Martorell

La immensa majoria de les actuacions de la grua són ajustades. La reacció del ciutadà afectat és previsible.


Les infraccions per estacionament incorrecte les fixa l'ordenança de Convivència Ciutadana i el codi de circulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.