La Policia Local celebra avui la festa patronal


  • Comparteix:

La Policia Local celebra aquest divendres la seva festa patronal amb un acte institucional i un aperitiu al restaurant Can Cabassa Castaño. El cos policial farà també una jornada de portes obertes i la tradicional mostra de la flota de vehicles davant del CEIP Gerbert d'Orlach.

Els actes de la festa patronal de la Policia Local començaran a la una del migdia amb l'acte institucional que anirà acompanyat per un aperitiu al restaurant Can Cabassa Castaño. A partir de les cinc de la tarda, els responsables de la Policia Local mostraran la seva flota de vehicles davant de l'escola Gerbert d'Orlach.

L'acte coincideix amb el primer any del desplegament dels Mossos d'Esquadra a la ciutat. El comissari de la Policia Local, Moisés Simón, ha fet una valoració molt positiva de la col·laboració entre els dos cossos policials.

Moisés Simón

La valoració és molt positiva. La coordinació i col·laboració entre Policia Local i Mossos d'Esquadra és excel·lent.


L'acte serà presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, i hi estan convidats tots els cossos policials amb competències a la ciutat, així com representants de les associacions de veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.