Educació destina més de 600.000 euros per ampliar l'IES Angeleta Ferrer


  • Comparteix:

L'IES Angeleta Ferrer començarà el curs 2008-2009 amb cinc noves aules. La Generalitat ha aprovat un projecte d'ampliació del centre educatiu per un valor superior a 600.000 euros. L'institut públic elogia aquest nou pas del departament d'Educació perquè, segons el director, dóna resposta a 'una demanda històrica'.

El centenar d'alumnes que actualment estudien en barracons a l'IES Angeleta Ferrer podran fer classes en unes noves aules el proper curs 2008-2009. El departament d'Educació ha aprovat el projecte d'ampliació de la tercera planta de l'institut amb un pressupost total de 644.813 euros.

La direcció de l'escola ha valorat positivament l'anunci i ha explicat que era una demanda 'històrica' tant de l'alumnat com del professorat. Així ho ha dit el director del centre, Joan Artigas.

Joan Artigas

És una demanda de fa molts anys. Les obres haurien d'estar fetes però l'important és que ja tenim terminis. Era una reivindicació històrica.


Artigas ha explicat que la previsió és que les obres comencin com tard al desembre i que s'allarguin durant set mesos. En aquest sentit, el director de l'IES Angeleta Ferrer confia que les classes començaran amb total normalitat en les noves aules el curs 2008-2009.

Joan Artigas

El termini per fer-ho és de set mesos. Com a molt tard començarà desembre però les classes començaran bé el curs vinent.


D'altra banda, els responsables del centre educatiu han explicat que els treballs de construcció no comportaran cap problema en la seguretat dels alumnes. Amb tot, Artigas ha explicat que les obres poden causar algunes molèsties de sorolls, però que es minimitzaran al màxim.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.