La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continua amb l''Esmorzar bicia't'


  • Comparteix:

La plaça de Lluís Millet acollirà aquest dijous un esmorzar sota el lema 'Esmorzar bicia't', organitzat per l'associació Probici. L'acte s'emmarca en la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que ha començat aquest cap de setmana amb una mostra del servei de 'car sharing' i de bicicletes plegables i elèctriques.

Les activitats de la Mobilitat Sostenible i Segura estan centrades enguany en el referèndum 'A tots ens mou una causa'. Es tracta d'una campanya que ha posat en marxa la Generalitat i que consta d'un joc on es proposa que cada ciutadà triï un motiu pel qual creu que és necessari utilitzar el transport públic.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Valors Cívics, Marta Subirà, explica el funcionament d'aquest 'referèndum', coordinat pel departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Marta Subirà

Hi ha quatre grans grups a escollir com a motiu per utilitzar el transport públic: els ambientalistes, els idealistes, els segurs i els estalviadors.


Les activitats continuen aquest dijous amb un esmorzar a la plaça de Lluís Millet sota el lema 'Esmorzar bicia't' organitzat per l'associació Probici. L'esmorzar, que també tindrà ressò a l'IES Angeleta Ferrer, començarà a dos quarts de vuit del matí i s'allargarà fins dos quarts d'onze.

Les activitats finalitzaran diumenge amb una pedalada contra el canvi climàtic a Coll Favà, emmarcada dins la 78a festa del pedal que enguany organitza la Unió Ciclista Sant Cugat coincidint amb el 50è aniversari d'aquesta entitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.