Correus busca ara local a Can Mates per ubicar una nova carteria


  • Comparteix:

Els responsables de Correus estan buscant un nou local al barri de Can Mates per donar servei als districtes i Valldoreix. Després de nou mesos de recerca a territori valldoreixenc, l'ens postal ha canviat la seva ubicació per la manca de locals adients per acollir una nova carteria.

L'ens postal ha començat a buscar un espai d'uns 500 metres quadrats al barri de Can Mates per obrir una nova carteria. El responsable de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez, ha explicat que l'oficina no atendrà el públic i que per aquest motiu és 'indistint' on està ubicada.

Vicenç Ibáñez

L'oficina no atendrà el públic així que és indistint on ubiquem el local. On fins ara havíem estat buscant no trobem el que ens interessa.


Fa nou mesos que Correus està buscant un nou local a la nostra ciutat per donar resposta a l'increment, en un futur, del servei postal, amb l'arribada de nous ciutadans a Sant Cugat. Segons Ibáñez, el retard a l'hora de fixar una ubicació no té res a veure amb els preus dels immobles.

Vicenç Ibáñez

El tema dels preus no és el condicionant ara per ara. Hem de buscar una ubicació que permetin les càrregues i descàrregues.


El sindicat UGT alerta de la importància de fixar una ubicació per aquest local i construir immediatament aquesta nova carteria per no aturar l'actual oficina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.