La UOC, associada a Cugat.cat, arriba als 33.000 estudiants


Temes relacionats

Cugat.cat, primer grup de comunicació local associat a la UOC (30/nov/07)

L'OAMCIC i la UOC s'alien per impulsar la productora Cugat.cat (29/nov/07)


  • Comparteix:

Imatge de la signatura del conveni amb Cugat.cat

Imatge de la signatura del conveni amb Cugat.cat

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), associada al grup de comunicació Cugat.cat, ha arribat al segon semestre del curs 2007-2008 amb gairebé 33.000 estudiants matriculats. D'aquests, més de 2.600 corresponen al Vallès Occidental, comarca que ocupa el segon lloc de referència de la UOC després del Barcelonès.

Les matriculacions a titulacions de primer, segon i tercer cicle de la UOC sumen aquest segon semestre del curs 32.900 estudiants. D'aquests, 26.400 estudien en català, i la resta ho fan en castellà.

La productora Cugat.cat, en la qual s'engloba Ràdio Sant Cugat, es va convertir a finals del 2007 en el primer grup de comunicació local associat a la UOC. Les dues entitats van signar a finals de novembre un conveni de col·laboració per potenciar aquest grup de comunicació local.

La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la productora Lavínia són els altres grups comunicatius associats a la UOC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.