150 persones tramiten a l'Ajuntament els ajuts de la Llei de dependència


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha tramitat 150 sol·licituds per acollir-se a la llei de dependència. De moment, només poden optar als ajuts els grans dependents, tot i que s'anirà ampliant a més sectors. Per la seva banda, el consistori reclama que la llei es desenvolupi ràpidament.

La tramitació dels ajuts previstos a la llei estatal es podia fer mitjançant una sol·licitud als Serveis Socials municipals o al departament de Salut de la Generalitat.

Pel que fa a les 150 demandes rebudes pel consistori, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, s'ha mostrat satisfeta de la tasca feta pels Serveis Socials, però ha demanat més rapidesa en l'aplicació de la llei.

Carmela Fortuny

El que estem esperant és saber com hem de fer l'aplicació d'aquest servei. El que ens preocupa és que vagi amb la rapidesa que requereix.


De moment, poden sol·licitar l'ajut els gran dependents, és a dir, aquells que necessiten ajuda diària i alguna persona que se n'ocupi les 24 hores del dia. Està previst, però, que s'hi vagin afegint la resta de persones dependents entre el 2008 i el 2015, quan la llei s'hauria aplicat del tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.