Sant Cugat se suma al Dia Mundial de la Salut Mental


  • Comparteix:

L'associació de Trastorns d'Ansietat i la de Familiars de Malalts Mentals de Rubí i Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, se sumen als actes de sensibilització del Dia Mundial de la Salut Mental. L'edició d'enguany compta amb tres activitats, que es repartiran en diversos dies.

El proper dimecres se situarà, de cinc a nou de la tarda, una taula informativa a la plaça dels Quatre Cantons. Aquesta activitat compta amb un espectacle de mim al carrer com a punt de reclam.

El dimecres 17 d'octubre, el periodista Fidel Montreal, autor del llibre 'Conviure amb la depressió', farà una conferència on també interactuarà amb els assistents. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

Per últim, s'organitzarà un cinefòrum on es projectarà la pel·lícula 'Esquizofrènia'. L'acte tindrà lloc el dimecres 24 d'octubre a dos quarts de dotze del migdia a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

El president de l'associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat i Rubí, Joan Marigot, valora l'edició passada i explica la funció de les activitats.

Joan Marigot

L'edició passada va ser efectiva per aquell que s'hi va acostar. El problema és tenir el valor d'acostar-se a una taula d'aquest tipus.


Aquests actes volen donar a conèixer els trastorns mentals i explicar a la societat la situació en què es troben aquests malalts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.