Polèmica laboral al CPA per la marxa d'una professora de ball


  • Comparteix:

La professora del cos de ball del Centro Popular Andaluz (CPA), Ester González, denuncia que l'han fet fora de l'entitat sense motiu. Fa 11 anys que González ensenya flamenc a nens i adults al centre cultural. El CPA al·lega que la Junta d'Andalusia els exigeix que tots els professors estiguin titulats, requisit que no compleix Ester González.

González ha començat a donar classes al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) aquest setembre. Amb ella, alguns dels alumnes que ha tingut al llarg dels 11 anys que ha donat classes al CPA també han deixat el centre i s'han apuntat al CMSC.

La professora considera que no hi ha cap raó perquè l'hagin acomiadat.

Ester González

No tenen cap motiu per despedir-me. Porto onze anys a l'entitat i no he fet res dolent i m'han fet fora a mi a totes les alumnes que no vulguin continuar amb el nou professorat.


El CPA, per la seva banda, al·lega que la decisió l'ha pres la junta de l'entitat després que la Junta d'Andalusia els hagi exigit que per aconseguir subvencions tots els professors de ball comptin amb titulació. Escoltem el president de l'entitat, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

La Junta d'Andalusia ens exigeix que tots els professors estiguin titulats, i aquesta professora no ho estava.


A més, Rodríguez ha explicat que van oferir a González la possibilitat de seguir donant classes als adults i deixar les classes als nens, però que ella ho va rebutjar. Rodríguez també ha explicat que han tingut 22 baixes aquest curs i 40 altes de nous alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.