El barri del Monestir celebra una Festa Major reivindicativa


  • Comparteix:

L'arrossada popular serà un dels actes centrals de la festa

L'arrossada popular serà un dels actes centrals de la festa

La Festa Major del barri del Monestir arriba a la seva cinquena edició amb un to reivindicatiu. La creació d'una escola bressol i el cobertura de les pistes de Sant Francesc són algunes de les demandes dels veïns. La festa començarà aquest divendres amb un concert de quatre conjunts santcugatencs a la plaça del Rei.

Enguany les activitats, que s'allargaran durant tot el cap de setmana, es concentraran a la plaça del Rei per 'donar a conèixer el barri i mostrar les deficiències que pateix'.

El president de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, José Luis Sánchez, ha destacat que enguany seguiran reivindicant algunes de les deficiències que contiuna tenint el barri.

José Luis Sánchez

Qualsevol festa que es faci al barri té un to reivindicatiu. Seguim demanant la cobertura de les pistes de Sant Francesc, les millores al carrer Montserrat i l'escola bressol.


La festa donarà el tret de sortida aquest divendres amb un concert a la plaça del Rei. Des de les vuit del vespre fins a la mitjanit, quatre grups de joves santcugatencs tindran l'oportunitat de mostrar-se a la ciutat.

Per a Sánchez aquesta és una bona manera de connectar els joves amb el barri.

José Luis Sánchez

És donar una oportunitat a gent que té un grup i vol mostrar el que fan als veïns.


La cercavila, una botifarrada popular, els focs artificials i una arrossada per a més de 200 persones són alguns dels actes més destacats de la cinquena edició de la Festa Major del barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.