L'alcalde creu que la concentració dóna una 'imatge distorsionada' de la ciutat


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que les manifestacions antimonàrquiques només representen l'opinió d'una minoria i que donen una mala imatge de la ciutat. D'altra banda, Recoder tampoc està d'acord amb les actuacions judicials contra els que han cremat fotografies, que considera desproporcionades.

Tot i considerar que la llibertat d'expressió és un dret fonamental, l'alcalde no creu que cremar fotografies del rei sigui la millor manera d'expressar una opinió. A més, Recoder considera que el rei és una institució cabdal a l'Estat i que durant molts anys ha estat una garantia d'estabilitat.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

No m'agrada que es facin a Sant Cugat, perquè això el que trasllada, segons on, és una imatge distorsionada de la ciutat.


Amb tot, Recoder considera que les actuacions judicials han contribuït a magnificar aquests actes.

Lluís Recoder

Tampoc estic d'acord amb l'actitud de l'Audiència Nacional de convertir quelcom que podia haver quedat com a anecdòtic en un cas polític de primer nivell.


En referència a la demanda que el Partit Popular va fer que es prohibís la concentració antimonàrquica de dissabte, l'alcalde ha recordat que l'Ajuntament no té potestat per autoritzar o prohibir aquests actes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.