Tanca la primera botiga d'animals de la ciutat


  • Comparteix:

La botiga d'animals La Fauna tanca les seves portes després de 37 anys d'activitat a la ciutat. El centre zoològic va ser la primera botiga de Sant Cugat dedicada a l'atenció dels animals de companyia.

Els propietaris de la botiga han decidit acceptar una oferta de l'entitat bancària Banc Caixa Geral, que s'instal·larà al número 35-37 de la Rambla del Celler. La Fauna viurà el seu darrer dia d'activitat dilluns vinent.

Tot i tancar la botiga, els propietaris de La Fauna no es desvincularan del món dels animals, al qual seguiran lligats a través del Gremi d'Animals de Companyia.

Jaume Pros és propietari de La Fauna.

Jaume Pros

Durant el mes de novembre i desembre farem un descans, però a partir del gener ens incorporarem al Gremi d'Animals de Companyia del qual sóc president i secretari.


Amb el tancament de la botiga, no desapareix la clínica veterinària, que seguirà oferint els seus serveis en el mateix local del número 35 del carrer de Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.