Els Mossos manipulen una denúncia sobre la crema d'una senyera, segons l'espai Terra Dolça


  • Comparteix:

Aspecte de la façana del Terra Dolça després de la crema de la senyera

Aspecte de la façana del Terra Dolça després de la crema de la senyera

El responsable de l'espai Terra Dolça, Guim Pros, assegura que els Mossos d'Esquadra han manipulat una denúncia per ocultar la crema de la senyera del local l'Onze de Setembre. Pros atribueix aquest fet a un intent de la policia de despolititzar el cas. Els Mossos d'Esquadra no han volgut oferir la seva versió del fets.

Pros va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra pels desperfectes causats a l'espai per la crema d'una senyera penjada a la façana del Terra Dolça. Un cop l'agent va acabar de transcriure la denúncia, no va entregar el full a Pros perquè necessitava consultar un aspecte amb l'oficial de guàrdia. Minuts més tard, la policia va donar el full al responsable, que la va signar. En arribar al seu domicili, Pros es va adonar que els Mossos havien suprimit el paràgraf corresponent a la crema de la senyera i que la denúncia només es referia als desperfectes de la façana.

L'endemà de presentar la denúncia, Pros va anar a la comissaria dels Mossos per queixar-se de la supressió del paràgraf. Segons el responsable del Terra Dolça, els agents van dir-li que la policia que havia tramitat la denúncia no hi era i que no hi podien fer res.

Pros remarca que els Mossos d'Esquadra van fer el canvi a la denúncia, malgrat que l'acta que va aixecar la policia al lloc dels fets especificava que s'havia cremat una senyera. Segons Pros, els Mossos d'Esquadra intenten despolititzar la crema de la bandera.

Guim Pros

Els Mossos d'Esquadra intenten despolititzar la denúncia i amagar els fets.


Els Mossos d'Esquadra no han volgut valorar el cas, tot i la demanda de Ràdio Sant Cugat. Segons la policia, no és la seva feina fer valoracions de les versions dels fets d'un denunciant.

Durant l'Onze de Setembre, uns desconeguts també van cremar un senyera al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.