Sant Cugat surt al carrer el Dia Mundial de la Salut Mental


  • Comparteix:

Centenars de persones han passat aquest dimecres per la taula informativa situada a la plaça dels Quatre Cantons en el Dia Mundial de la Salut Mental. La iniciativa ha estat organitzada per l'Associació de Trastorns d'Ansietat i la de Familiars de Malalts Mentals de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal.

Sensibilitzar els santcugatencs en el Dia Mundial de la Salut Mental. Aquest era l'objectiu de les dues associacions, que han sortit al carrer aquest dimecres. La resposta dels santcugatencs, segons el president de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, Joan Marigot, ha estat molt bona.

Joan Marigot

Hi ha una bona acceptació per part de la població. Amb una mica d'informació els malalts mentals poden viure amb un mínim de qualitat de vida.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, destaca les dades estadístiques de malalts mentals a Catalunya.

Carmela Fortuny

Les estadístiques canten: un 3% de la població catalana pateix malalties mentals.


El Dia Mundial de la Salut Mental no s'acaba aquí, ja que enguany compta amb dues activitats més.

El dimecres 17 d'octubre, el periodista Fidel Masreal, autor del llibre 'Conviure amb la depressió', farà una conferència on interactuarà amb els assistents. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

Per últim, s'organitzarà un cinefòrum on es projectarà la pel·lícula 'Esquizofrènia'. L'acte tindrà lloc el dimecres 24 d'octubre a dos quarts de dotze del migdia a la sala d'actes de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.