Un sisme de 3'2 graus es fa notar a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha notat aquest matí el terratrèmol de 3'2 graus a l'escala de Richter que ha sacsejat el Baix Llobregat i el Barcelonès. El telèfon d'informació municipal 010 ha rebut dues trucades de veïns valldoreixencs demanant informació sobre els fets. L'Ajuntament ha informat que cap zona de la ciutat ha patit danys.

Passats 20 minuts de les nou del matí, un moviment sísmic de 3'2 graus a l'escala de Richter ha sacsejat algunes poblacions de la demarcació de Barcelona, entre elles Sant Cugat. Alguns testimonis asseguren que s'han mogut amb força objectes del seu voltant.

Així ho ha explicat a Ràdio Sant Cugat un veí de Valldoreix, Adolf Priante.

Adolf Priante

He sentit un soroll molt fort que era la vibració de la casa. M'he pensat que era un camió i després he vist que era un terratrèmol, però no ha passat res.


El telèfon d'informació de l'Ajuntament, 010, ha rebut un parell de trucades durant el matí de ciutadans preocupats pels fets. Dues adreces web, 'meteocat.serveis.com' i 'inm.es' informen en tot moment d'aquest terratrèmol i de les seves conseqüències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.