Sant Cugat i Alba amplien les relacions després de l'agermanament oficial


  • Comparteix:

Sant Cugat i Alba segellen l'agermanament amb el compromís de mantenir lligams esportius, culturals i socials. La delegació santcugatenca, que ha visitat la ciutat italiana aquest cap de setmana, preveu noves iniciatives entre els grups de gimnàstica rítmica, agrupacions musicals i la implicació de les delegacions locals del Rotary Club.

La delegació sancugatenca es felicita de la bona acollida de la ciutat agermanada, destacant l'expectació dels ciutadans d'Alba pels Castellers que han mostrat 17 construccions durant els tres dies de visita. L'acord definitiu d'agermanament de les ciutats d'Alba i Sant Cugat ha tingut lloc divendres passat i ha segellat així la intenció de continuar les activitats d'intercanvi entre una ciutat i l'altra.

El president de la delegació local de Sant Cugat, Joan Casajoana, explica quins projectes es duran a terme.

Joan Casajoana

A nivell artístic, farem trobades de cors. A nivell esportiu, incentivarem les trobades dels grups de gimnàstica rítmica.


La presidenta del comitè d'agermanament d'Alba, Lucianna Calda, ha assenyalat que l'expedició ha servit per apuntar ja algunes iniciatives en el calendari.

Lucianna Calda

Hem contactat amb les escoles musicals i volem fer intercanvis d'estudiants. També continuarem tenint en compte la petanca i ja està programa una altra trobada de carecte internacional


Aquesta expedició ha estat l'última del regidor Jordi Puigneró com a responsable d'agermanaments de l'Ajuntament. Durant el ple de dilluns, Xavier Amador serà el nou regidor d'Agermanaments i té la intenció de reunir els conjunts de rugbi, voleibol i basquet de les dues ciutats en una trobada esportiva a Sant Cugat.

Xavier Amador

La intenció és que de cara l'any que ve es faci una trobada esportiva amb els conjunts locals com el rugbi


L'expedició oficial santcugatenca ha tingut l'oportunitat de visitar per primera vegada les instal·lacions de l'empresa albenca Ferrero, motor econòmic de la ciutat perquè hi treballa el 20% de la població. El punt final de l'estada de tres dies ha estat una visita a la ciutat de Serralunga d'Alba



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.