L'Associació Centre-Estació demana a la Generalitat reduir el soroll dels trens


  • Comparteix:

L'Associació Veïnal Centre-Estació demana a la Generalitat que instal·li pantalles acústiques per reduir el soroll dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) al pas pel centre urbà. L'entitat proposa que, mentre no se soterrin les vies, es col·loquin aquests reductors acústics entre l'estació dels FGC, a la plaça de Lluís Millet, i l'avinguda de Rius i Taulet.

A la instància presentada a la Generalitat, l'entitat veïnal demana que aquest projecte es faci realitat en 'un termini curt' de temps a causa del gran nombre de trens que circulen per la zona. L'associació també recorda que el soterrament de les vies al pas pel centre de Sant Cugat està previst pel 2015, una data que, segons els veïns, obliga a prendre mesures prèvies per reduir el soroll.

L'Associació Veïnal Centre-Estació també ha fet arribar una instància a l'Ajuntament per reclamar que pressioni la Generalitat en la instal·lació de les barreres acústiques.

Pere Soler és portaveu d'aquesta associació.

Pere Soler

Amb aquesta proposta, els veïns guanyaríem en qualitat de vida.


La demanda de l'Associació Veïnal Centre-Estació és similar a la dels residents de l'avinguda de Villadelprat, que també exigeixen als FGC la instal·lació de mampares per reduir el soroll dels trens al pas per l'estació de Sant Cugat. El col·lectiu veïnal està recollint ara el suport dels afectats abans de fer arribar la queixa als responsables de FGC.

Soler diu que els dos grups de residents han de sumar esforços en les seves demandes.

Pere Soler

Hem d'unir esforços. Ens posarem en contacte amb els altres veïns, perquè no té sentit anar per separat.


El ple de l'Ajuntament va aprovar fa dos anys una moció que reclamava a la Generalitat el soterrament de les vies al pas pel centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.