Renfe activa un pla alternatiu per arribar fins a l'Hospitalet de Llobregat


  • Comparteix:

La línia C-7 de Renfe, que connecta Sant Cugat amb Martorell i L'Hospitalet del Llobregat, ha quedat temporalment alterada des d'aquest dilluns. Segons ha informat Renfe, per realitzar els trajectes en sentit L'Hospitalet del Llobregat serà necessari fer transbord amb les línies C-3 i C-4 de rodalies o la línia 1 del metro a l'estació de Sant Andreu Arenal.

Renfe ha reestructurat tot els seus serveis de transport de l'àrea metropolitana de Barcelona a causa de la incidència a les obres de la línia d'alta velocitat aquest dissabte al matí. Des d'aquest dilluns s'estableix un Pla Alternatiu de Transport que pretén facilitar les connexions que han quedat tallades a causa d'un esvoranc a les obres que s'estaven realitzant.

Tot i que encara no s'ha confirmat fins quin dia queda actiu el pla alternatiu, els usuaris que surtin de l'estació de Sant Cugat i vulguin arribar a L'Hospitalet del Llobregat hauran de fer transbord. Les estacions d'Arc del Triomf, plaça Catalunya, Sants i L'Hospitalet del Llobregat estaran connectades per les línies C-3 i C-4 de rodalies Renfe i per la línia 1 del metro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.